Filets de lluç provençal amb saltat de pebrots

Filets de lluç provençal amb saltat de pebrots

Filets de lluç provençal amb saltat de pebrots

Vídeo recepta de lluç amb pebrots. Fàcil de preparar!

Dificultat Baixa
20 min
Segon plat
405 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   100 g de tomàquet fregit
  • •   Oli d’oliva verge extra
  • •   150 g de pa ratllat
  • •   Sucre
  • •   Orenga
  • •   Sal
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela els filets de lluç en un recipient amb reixeta dins de la nevera.

 

Barreja el pa ratllat amb 4 dosis d’all i el julivert trossejat.

 

Escalfa una paella amb una mica d’oli i afegeix-hi la ceba. Quan estigui descongelada, afegeix-hi el pebrot tricolor i 2 dosis d’all tot directament congelat.

 

Quan les hortalisses estiguin tendres, afegeix-hi el tomàquet i cuina-ho tapat a foc molt baix durant 5 minuts.

 

Condimenta-ho amb una mica de sal, una mica de sucre i un pessic d’orenga.

Salpebra els filets de lluç i cobreix-los amb el preparat de pa provençal.

 

Forneja els filets de lluç a 200ºC fins que prenguin color.

 

Munta els plats amb el saltat de pebrots i el lluç provençal.

 

Cuina Filets de lluç provençal amb saltat de pebrots amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits