Rap al forn amb ragout de ceps i gambes

Fondo La Sirena

Rap al forn amb ragout de ceps i gambes

Rap amb gambes i ceps al forn, segueix-la en vídeo!

Dificultat Mitja
30 min
Segon plat
Ingredients Mostrar Mostrar
Ingredients Sirena
A més:
  • •   Oli d’oliva verge extra
  • •   Sal iodada
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela els medallons de rap a la nevera, en un recipient amb reixeta.

 

Descongela les gambes submergint-les en un recipient amb aigua i sal. Posteriorment, retira les closques i reserva les cues i les closques per separat.

 

Escalfa una paella amb oli, marca el rap per cada costat i reserva’l.

 

Prepara un oli de gambes, escalfant una paella amb una mica d’oli, salta-hi les closques i deixa que s’escalfi l’oli. Deixa-ho macerar fora del foc durant 20 minuts.

 

Escalfa una paella amb una mica d’oli, marca les cues de gamba i reserva-les. Afegeix-hi els ceps a foc fort, cuina’ls posteriorment a foc baix, afegeix-hi el julivert, les gambes, remena-ho i salpebra-ho.

 

Forneja els medallons de rap, salpebrats i amb un raig d’oli, a 200ºC durant uns 8 minuts.

 

Serveix el rap sobre el ragout de ceps i acaba amb l’oli de gambes.

 

Cuina Rap al forn amb ragout de ceps i gambes amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Quiero recibir información comercial y publicitaria sobre productos, novedades y/o eventos de La Sirena de acuerdo con su Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits