Cues de rap amb bolets i gambes

Cues de rap amb bolets i gambes

Recepta de rap amb bolets, gambes i fumet de peix.

Dificultat Baixa
20 min
Segon plat
303 kcal
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela les cues de rap, els bolets i les gambes en un recipient amb reixeta a la nevera. També pots descongelar el fumet de peix de roca a la nevera o utilitzar-lo directament congelat.

 

Salpebra les cues de rap, i després escalfa en una cassola 4 cullerades d’oli d’oliva. Posa-les a daurar durant 5 minuts, retira i reserva.

 

A la mateixa cassola afegeix-hi l’all trossejat, remena-ho uns segons fins que es descongeli i afegeix-hi les gambes i els bolets.

 

Salta-ho 5 minuts a foc viu i afegeix-hi les cues de rap, el fumet, el julivert i mig got d’aigua. Cuina-ho durant 10 minuts i serveix-ho calent.

 

Cuina Cues de rap amb bolets i gambes amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits