Salmó amb ragout de bolets i cloïsses i saltat d'espàrrecs

Salmó amb ragout de bolets i cloïsses i saltat d'espàrrecs

Recepta de salmó amb cloïsses i verdures, per llepar-se els dits!

Dificultat Baixa
35 min
Segon plat
340 kcal
Preparació Mostrar Mostrar

La nit anterior, descongela el salmó a la nevera sobre un recipient amb reixeta. També pots descongelar-lo el mateix dia submergint el producte en aigua freda amb el seu envàs al buit.

 

Posa les cloïsses, directament congelades, en un recipient amb aigua freda durant uns 20 minuts. Tot seguit posa-les en una cassola amb un dit d’aigua perquè s’obrin.

 

Descongela el fumet submergint-lo en aigua freda amb el seu envàs al buit.

 

Escalfa l’oli en una cassola i daura-hi l’all sense que arribi a cremar-se. Afegeix-hi els bolets, directament congelats, ofega’ls a foc viu, sala’ls quan s’evapori l’aigua i afegeix-hi el fumet i l’aigua de les cloïsses.

 

Salpebra el salmó, enfarina’l i afegeix-lo a la cassola. Deixa’l coure uns dos o tres minuts i, tot seguit, afegeix-hi les cloïsses i el julivert, i deixa que faci una mica de xup-xup.

 

Si la salsa queda poc lligada es pot espessir amb Maicena i si queda massa espessa es pot aclarir amb fumet o amb una mica d’aigua.

 

Trosseja els espàrrecs, salta’ls a foc viu i salpebra’ls al gust.

 

Munta el plat acompanyant el salmó amb els espàrrecs i decora’l amb una mica de llimona i  julivert.
 

 

Cuina Salmó amb ragout de bolets i cloïsses i saltat d'espàrrecs amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits