Llom de salmó amb cruixent d’algues

Llom de salmó amb cruixent d’algues

Recepta de salmó al forn amb un toc original: algues.

Dificultat Mitja
25 min
Segon plat
640 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   1 o 2 culleradetes de wasabi en pols o en pasta
  • •   2 fulles d’alga Nori
  • •   20 g de pinyons
  • •   Mitja culleradeta de pebre vermell dolç
  • •   1 torrada petita de pa integral
  • •   2 moniatos mitjans
  • •   30 g de mantega
  • •   2 cullerades (20 ml) d’oli d’oliva
  • •   1 branquilló d’anet
  • •   Sal iodada
Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar els lloms de salmó en una safata amb reixeta a la nevera. Torra les fulles d’alga sobre una paella al foc sense condiment durant uns instants, perquè quedin cruixents.

 

Pela els moniatos, trosseja’ls i bull-los en aigua amb sal uns 15 minuts fins que estiguin tendres. Tritura’ls amb la batedora elèctrica amb la mantega i una mica de l’aigua de cocció. Reserva-ho en calent.

 

Introdueix els pinyons, la fulla d’alga, el pebre vermell, l’all directament congelat, la torrada de pa i mitja culleradeta de sal en el got de la picadora i pica fins a obtenir una barreja homogènia.

 

Col•loca els lloms de salmó en una placa de forn, cobreix amb la picada preparada, ruixa amb l’oli i cuina en el forn preescalfat a 200ºC, durant 12 minuts. Retira-ho i presenta el salmó amb les fulles d’alga al voltant i una llàgrima de puré de moniato. Acompanya-ho amb la maionesa barrejada amb el wasabi i una mica d’anet.
 

 

Cuina Llom de salmó amb cruixent d’algues amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits