Carpaccio de salmó amb alvocat

Fondo La Sirena

Carpaccio de salmó amb alvocat

Recepta de carpaccio de salmó i alvocat. Un plaer pel paladar!

Dificultat Baixa
15 min
Primer plat
300 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   Oli d’oliva verge extra
  • •   1 ceba tendra
  • •   Suc de mitja llima
  • •   Anet
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela les meitats d’alvocat en una safata a la nevera.

 

Retira els lloms de salmó de l’envàs, deixa’ls a temperatura ambient 5 minuts, talla’ls en llenques molt fines i posa-les directament sobre els plats.

 

Talla l’alvocat a dauets i pica la ceba tendra. Barreja el suc de llima amb l’oli i una mica d’anet.

 

Posa l’alvocat sobre el salmó i salpebra-ho. Afegeix-hi la ceba tendra, amaneix-ho amb la llimoneta i empolvora-ho amb una mica d’anet trossejat.

 

Cuina Carpaccio de salmó amb alvocat amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Newsletter de la sirena No et perdis les novetats, promocions i ofertes exclusives. Només per als subscriptors de la nostra newsletter!
Quiero recibir información comercial y publicitaria sobre productos, novedades y/o eventos de La Sirena de acuerdo con su Política privacitat