Filets de lluç amb samfaina

Filets de lluç amb samfaina

Recepta fàcil i ràpida de lluç amb samfaina. Tasta-la!

Dificultat Baixa
15 min
Segon plat
450 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   1 pot de tomàquet fregit
  • •   Oli d’oliva verge extra
  • •   Sal i pebre
Preparació Mostrar Mostrar

Escalfa una cassola a foc molt fort amb una mica d'oli i afegeix-hi les dosis d'all i la samfaina directament congelada. Quan estigui descongelada, afegeix-hi el tomàquet fregit casolà i la dosi de julivert.

 

Retira el glasseig dels filets de lluç sota l'aixeta i afegeix-los a la cassola amb la samfaina.

 

Salpebra-ho i cuina-ho tot junt a foc mig, mantenint la cassola tapada durant 5-7 minuts.

 

Cuina Filets de lluç amb samfaina amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits