Profiteroles amb nata i salsa de maduixes

Profiteroles amb nata i salsa de maduixes

Profiteroles de nata amb maduixes. Unes postres clàssiques amb un toc original!

Dificultat Baixa
25 min
Postres
570 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   200 g de nata muntada amb sucre
  • •   100 g de sucre
  • •   200 g de maduixots
  • •   100 ml d’aigua
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela la nata tal i com indica l'envàs. Descongela les profiteroles durant 30 minuts a temperatura ambient.

 

En un cassó posa l'aigua i el sucre a bullir durant 5 minuts a foc baix. Renta els maduixots i talla'ls a quarts. Afegeix-los al cassó i deixa'ls coure 10 minuts. Tritura'ls guardant-ne alguns per decorar el plat.

 

Reparteix les profiteroles als plats, posa una cullerada de nata muntada, els maduixots que has guardat i una mica de salsa de maduixots.

 

Cuina Profiteroles amb nata i salsa de maduixes amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits