Gelat de torró amb coulis de fruites del bosc

Gelat de torró amb coulis de fruites del bosc

Prepara aquesta senzilla recepta de gelat de torró

amb un deliciós coulis de fruites del bosc en tan sols 15’

Dificultat Baixa
15 min
Postres
210 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   llimona
  • •   2 cullerades de sucre
  • •   sal iodada
  • •   aigua
Preparació Mostrar Mostrar

Posa a bullir 150 ml d’aigua amb dues cullerades de sucre i, quan arrenqui el bull, aboca-hi les fruites del bosc i deixa-ho coure uns 10 minuts.

 

Afegeix-hi una mica de sal i unes gotes de llimona i, quan comenci a reduir, retira-ho i deixa-ho refredar.

 

Serveix el gelat amb unes neules i la salsa de fruites del bosc dins d’una copa o un bol.

 

Cuina Gelat de torró amb coulis de fruites del bosc amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits