Farcells d’espàrrecs amb pernil i pera

Farcells d’espàrrecs amb pernil i pera

Recepta variada d’espàrregs, pernil i pera. Econòmica i deliciosa!

Dificultat Baixa
15 min
Primer plat
270 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   100 g de pernil salat tallat molt prim
  • •   300 g de pera
  • •   1 cullerada de mel
  • •   Sèsam negre torrat
  • •   Vinagre de Mòdena
  • •   Oli d’oliva
  • •   Sal iodada
Preparació Mostrar Mostrar

Bull els espàrrecs directament congelats durant 3 minuts i escorre’ls o cou-los al microones durant 1 minut amb el programa de cocció.

 

Acaba de coure els espàrrecs a la planxa o en una paella ben calenta amb una mica d’oli 1 minut per cada costat i salpebra’ls. Agafa els espàrrecs, encara calents, de 3 en 3 i embolica’ls amb el pernil deixant les punts destapades.

 

D’altra banda, per fer la vinagreta barreja la mel amb el vinagre, la sal i una mica de pebre i, a continuació, afegeix-hi un bon raig d’oli.

 

Disposa els farcells d’espàrrecs al plat i la pera pelada i tallada en quarts al llarg i sense la part central. Amaneix-ho amb la vinagreta i decora-ho amb el sèsam.

 

Cuina Farcells d’espàrrecs amb pernil i pera amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits