Crema freda de verdures, formatge i ruca

Crema freda de verdures, formatge i ruca

Recepta de crema de verdures amb formatge. Menjar lleuger i saludable!

Dificultat Mitja
20 min
Primer plat
150 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   50 ml de llet
  • •   200 g formatge fresc
  • •   Ruca
  • •   Sal iodada
Preparació Mostrar Mostrar

Bull la minestra de verdures, directament congelada, uns 12 minuts en aigua salada.

 

Escorre-la i guarda l'aigua de la cocció. Tritura la verdura afegint a poc a poc l'aigua que hem reservat fins a aconseguir una textura de crema; deixa-ho refredar.

 

Desfés el formatge fresc amb la llet. Tritura la ruca amb una mica de l'aigua de la cocció de la minestra, tenint en compte que la textura t'ha de quedar una mica menys densa que la crema de verdures, i deixa-la refredar.

 

Quan tot estigui fred, posa-ho en un bol de vidre, respectant les densitats perquè puguis apreciar bé els tres colors. Primer posa-hi la crema de verdures omplint 3/4 parts del got, l'altra part omple-la amb la crema de la ruca i, al final, al centre, posa-hi una pinzellada de formatge fresc.

 

Cuina Crema freda de verdures, formatge i ruca amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits