Clafoutis de fruits del bosc

Clafoutis de fruits del bosc

Recepta de clafoutis amb fruites del bosc. Un postre típic francès!

Dificultat Baixa
45 min
Postres
440 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   150 ml de llet
  • •   150 ml de nata líquida
  • •   5 ous
  • •   100 g de farina
  • •   125 g de sucre llustre
  • •   Mantega
Preparació Mostrar Mostrar

Barreja els ous amb 100g de sucre, afegeix-hi la farina i remena-ho fins a obtenir una pasta homogènia. Escalfa la llet i afegeix-la a la barreja sense parar de remenar i, finalment, la nata líquida.

 

Unta amb mantega un motlle de fang o ceràmica que es pugui posar al forn. Espolsa-ho amb el sucre restant i col-loca-hi la barreja. Afegeix-hi les fruites del bosc directament congelades.

 

Cou-ho al forn, prèviament calent a 180ºC, durant 35 minuts. Un cop fets, els pots consumir tebis o pots esperar que es refredin i decorar-los amb sucre llustre.

 

Cuina Clafoutis de fruits del bosc amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits