Pèsols amb carxofes

Pèsols amb carxofes

Recepta de pèsols frescos i carxofes . Un plat baix en calories!

Dificultat Baixa
25 min
Primer plat
275 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   2 ous durs
  • •   150 g de tomàquet pelat a daus la Sirena
  • •   1 copeta d’aiguardent (opcional)
  • •   1 manat d’herbes aromàtiques
  • •   Oli d’oliva, sal i pebre negre mòlt
Preparació Mostrar Mostrar

Posa un raig d'oli en una cassola i sofregeix-hi la ceba directament congelada; un cop sigui rossa, afegeix-hi el tomàquet i el manat d'herbes.

 

Deixa que es vagi concentrant el sofregit i, seguidament, afegeix-hi els pèsols i les carxofes directament congelats.

 

Aboca un cullerot d'aigua o brou a la cassola i també l'aiguardent. Salpebra-ho al gust, tapa la cassola i deixa-ho coure lentament fins que sigui cuit. Si veus que es consumeix el líquid i encara li falta cocció, afegeix-hi una mica més d'aigua o brou.

 

Cuina Pèsols amb carxofes amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits