Escriu el nom d'un producte i afegeix-lo a la llista usant la icona [+]. Un cop afegit, en passar el ratolí sobre el producte apareixerà una lupa i en prémer buscarà aquest producte. Afegeix el producte que desitgis a la cistella i apareixerà en la teva "LLISTA DE LA COMPRA" amb la icona de la cistella en color verd, indicant que el producte s’ha afegit correctament
Afegeix els productes que vulguis a la llista per poder fer una compra ràpida
Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaPodem fer lliuraments al teu codi postal. Pots començar la teva compra. Moltes gràcies!
Cerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Pebrots del piquillo amb fons de marisc
Descongela els pebrots a temperatura ambient o submergeix-los amb aigua freda dins del mateix envàs al buit.
Descongela també la crema de marisc al microones durant quatre minuts.
Aboca el conyac dins d'un cassó mitjà i deixa que redueixi fins a la meitat: trigaràs uns 10 minuts. Quan estigui reduït, aboca-hi la crema de marisc i deixa que s'acabin de descongelar. Quan arrenqui el bull, afegeix-hi la mantega i remena-ho bé. Si no queda prou lligada, desfés una mica de maizena amb una mica d'aigua i lliga la salsa.
Escalfa els piquillos al forn o al microones i serveix-los amb la salsa. Decora-ho amb fonoll.
Que fàcil que és menjar bé