Amanida de musclos i escopinyes escabetxats

Amanida de musclos i escopinyes escabetxats

Recepta d’amanida de marisc amb blat de moro i pebrot.

Dificultat Baixa
20 min
Primer plat
290 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   100 g de pebrot vermell trossejat
  • •   Vinagre balsàmic de Mòdena
  • •   Pebre vermell dolç la Sirena
  • •   Oli d’oliva
  • •   Pebre negre mòlt la Sirena
  • •   Sal iodada
  • •   200 g d’escopinyes al natural
Preparació Mostrar Mostrar

Salta els alls tendres directament congelats amb una mica d'oli i reserva-ho. Salta a la mateixa paella el blat de moro, directament congelat, i el pebrot trossejat i reserva-ho.

 

Encara a la mateixa paella, afegeix el pebre vermell dolç i, al cap d'uns segons, redueix el vinagre de Mòdena. Salpebra-ho i torna a afegir el blat de moro, els alls tendres i el pebrot.

 

Disposa els musclos, directament congelat, i les escopinyes en un bol i posa l'escabetx per sobre i l'oli fins que quedi tot cobert. Remena-ho i deixa-ho macerar a la nevera d'un dia per l'altre.

 

Serveix-ho fresquet. Si vols, pots acompanyar-ho amb fulles d'enciams.

 

Cuina Amanida de musclos i escopinyes escabetxats amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Quiero recibir información comercial y publicitaria sobre productos, novedades y/o eventos de La Sirena de acuerdo con su Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits