Amanida de vieires amb vinagreta de taronja

Amanida de vieires amb vinagreta de taronja

Recepta de marisc amb fruites i toc d’alfàbrega.

Dificultat Mitja
15 min
Primer plat
230 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   Enciams variats
  • •   1 magrana
  • •   200 g de pinya natural
  • •   El suc d’una taronja i la seva ratlladura
  • •   Alfàbrega trossejada
  • •   1 raig de vinagre balsàmic
  • •   Oli d’oliva verge extra
  • •   Sal iodada
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela les vieires en un recipient amb reixeta a la nevera o submergint la safata en aigua freda en el seu propi envàs.

 

Barreja en un bol la sal, el vinagre balsàmic, l’alfàbrega, el suc de taronja, la seva ratlladura i la mateixa quantitat d’oli.

 

Salta les vieires en una paella amb una mica d’oli i reserva-les. Desgrana la magrana, pela la pinya i talla-la a dauets.

 

Prepara els plats amb una mica d’amanida, les fruites, les vieires i tot amanit amb la vinagreta de taronja.

 

Cuina Amanida de vieires amb vinagreta de taronja amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits