Arròs caldós de boques

Arròs caldós de boques

Recepta d’arròs caldós amb marisc i sípia.

Dificultat Mitja
45 min
Primer plat
410 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   600/800 g de boques petites la Sirena
  • •   100 g tomàquet pelat a daus
  • •   200 g d’arròs
  • •   Oli d’oliva
  • •   Sal iodada
  • •   Pebre negre molt
Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar la sípia en un recipient amb reixeta perquè els sucs de la descongelació quedin a part. Després, trosseja-la a daus, salta-la uns minuts amb poc oli i reserva-la. Recorda que si ho fas en diversos cops i amb poca quantitat, la sípia quedarà més daurada.

 

En la mateixa paella, prepara un sofregit amb la ceba i l'all directament congelats. Quan la ceba comenci a agafar color, afegeix el tomàquet i segueix amb la cocció uns 10 minuts més a foc suau.

 

Afegeix l'arròs al sofregit, remena-ho un parell de cops i agrega el fumet de peix ja calent. Deixa-ho coure fins que arranqui el bull i afegeix llavors les boques directament congelades i la sípia.

 

Rectifica de sal i pebre i deixa-ho a foc mig uns 20 minuts abans de servir.

 

Cuina Arròs caldós de boques amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits