Broqueta freda de marisc

Broqueta freda de marisc

Broquetes de marisc amb musclos, pop i vieires. Un plat fàcil i bo!

Dificultat Baixa
20 min
Entrant
230 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   4 llenques de bacó molt primes
  • •   1 llimona
  • •   4 cullerades d’oli d’oliva
  • •   Unes fulles de brots d’enciam per decorar
  • •   Sal iodada
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela per separat els musclos, el pop i les vieires en una plata amb reixeta a la nevera.

 

Posa el bacó en una safata de forn i cuina-l’hi, preescalfat a 180°C, uns 5-6 minuts fins que quedi cruixent. Deixa’l refredar sobre paper absorbent i pica’l amb la picadora.

 

Escalfa 2 cullerades d’oli en una paella antiadherent i salta-hi ràpidament les vieires, uns 2 minuts.

 

Pela un tros de pell de llimona i pica-la. Esprem el suc de la llimona. Barreja l’oli amb un pessic de sal, el suc i la pela de la llimona i el julivert directament congelat, espera 2 minuts i remena-ho.

 

Enfila els diferents mariscs en petites broquetes de fusta i serveix-les en una plata, amanides amb la salsa preparada i empolvorades amb el bacó.

 

Cuina Broqueta freda de marisc amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits