Amanida tèbia de pop

Amanida tèbia de pop

Recepta d’amanida tèbia de pop pas a pas.

Dificultat Baixa
20 min
Primer plat
190 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   400 g de fulles de canonges i escarola
  • •   200 g de tomàquet madur i dur
  • •   100 g de cogombres
  • •   100 g de ceba tendra
  • •   Sal fina i sal gruixuda
  • •   Pebre negre
  • •   Pebre dolç
  • •   Oli d’oliva
Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar el pop en un colador o sobre una reixeta perquè els sucs de la descongelació quedin a part.

 

Neteja i talla l'escarola. Escalda els tomàquets, pela'ls, talla'ls i treu les llavors. Pela el cogombre i la ceba i pica'ls ben fins.

 

Disposa els canonges i l'escarola en el plat, col.loca els pètals de tomàquet i disposa per sobre la ceba i el cogombre.

 

Finalment, col.loca el pop, prèviament salpebrat i empolvora amb una mica de pebre vermell, sal comú i sal gruixuda. En el l'últim moment, i abans de servir les amanides, escalfa l'oli i, quan estigui ben calent, reparteix-lo per sobre de les amanides i serveix immediatament.

 

Cuina Amanida tèbia de pop amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits