Calamarsons amb ceba

Calamarsons amb ceba

Recepta de calamarsons amb ceba, un plat senzill i complet!

Dificultat Baixa
50 min
Segon plat
230 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   Pebre negre mòlt
  • •   1 pebrot verd mitjà
  • •   1 got de vi blanc
  • •   40 ml (4 cullerades) d’oli d’oliva
  • •   1 culleradeta de farina de blat de moro refinada
  • •   Sal iodada
Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar els calamarsons en una safata amb reixeta a la nevera.

 

Escalfa la meitat de l'oli en una cassola baixa i sofregeix-hi la ceba directament congelada a foc baix durant 20 minuts, fins que agafi color. Afegeix-hi el pebrot trossejat.

 

Escalfa l'oli restant i salta-hi els calamarsons salpebrats uns 2-3 minuts perquè es daurin. Afegeix-los a la cassola, ruixa-ho amb el vi i la farina de blat de moro diluïda i cuina-ho a foc suau uns 15 minuts. Rectifica de sal i pebre i serveix-ho acompanyat amb pa.

 

Consell: si t'agrada que tingui més gust, afegeix-hi un sobre de fumet de peix de roca la Sirena.

 

Cuina Calamarsons amb ceba amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits