Platillo de rap, sípia i carxofa

Platillo de rap, sípia i carxofa

Recepta de rap, sípia i gambes australs a la cassola. Un saborós plat de peix!

Dificultat Mitja
45 min
Segon plat
400 kcal
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela la sípia i el rap a la nevera, en un recipient amb reixeta perquè els sucs de la descongelació quedin a part. Descongela les gambes submergint-les durant uns 10 minuts en aigua freda.

 

Salta les gambes amb poc oli molt calent en una cassola. Retira-les, pela-les i treu els caps. Fes un fumet amb els caps i les closques i una mica d'aigua freda, i fes-ho bullir durant 10 minuts. Amb el mateix oli salta el rap salpebrat i enfarinat i reserva'l. Salta, també en el mateix oli, les carxofes congelades i reserva-les. I, encara amb el mateix oli, salta la sípia tallada a daus i reserva-la.

 

Finalment, sofregeix la ceba i la meitat de l'all directament congelats, i abans que agafi color fes una reducció amb xerès i el tomàquet i abaixa el foc. Deixa-ho coure durant 10 minuts més.

 

Tot seguit, afegeix-hi el fumet colat dels caps de gamba i una picada feta amb la resta de l'all i el julivert, directament congelats, i les ametlles. Afegeix-hi tots els ingredients que hem reservat i deixa-ho coure 10 minuts a foc lent.

 

Cuina Platillo de rap, sípia i carxofa amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits