Gyozas porc kimchi Vici

Gyozas porc kimchi Vici

Unitat 300 g
4,49 €

1kg =14,97 €

UDS

Descripció

Crestes estil coreà amb porc i kimtxi, que és una salsa típica coreana amb verdures fermentades, espècies i sal. Pots cuinar-les com més t’agradin, tens moltes opcions: al vapor, fregides, al forn, cuites o bé a la fregidora d’aire.

Més detalls

  SUGGERIMENTS! Altres productes que et poden interessar...
MODE D'ÚS Mostrar Amagar

Preparació

El producte no necessita descongelació.

Crestes al vapor: posar una mica d'aigua a l'olla fumejant i escalfar. Quan l'aigua estigui bullent, col·locar les boles de massa a la taula fumejant i cuinar-les al vapor durant 6 a 10 minuts.

Fregides: posar en una olla suficient oli per cuinar les crestes i tapar. Escalfar a +160°C i després introduir les mandonguilles congelades i fregir uns 3 minuts.

Forn: cobrir les mandonguilles amb la salsa i cuinar al forn (preescalfat a +200°C) durant uns 15 minuts.

Crestes cuites: cuinar en olla amb aigua durant 3 minuts.

Fregides en paella: engreixa lleugerament una paella, col·loca les boles de massa a la paella i cuina a foc moderat durant 2 minuts o fins que estiguin daurades al fons. Afegeix una mica d'aigua i cuina al vapor durant 3 minuts.

Fregidora d'aire calent: Enfornar durant 8-12 minuts a 180ºC. Moure a meitat del temps de cocció.

Conservació

En congelador a -18ºC. Veure data de consum preferent. No congelar de nou un cop descongelat.
CARACTERÍSTIQUES Mostrar Amagar

Ingredients

Crestes pasteuritzades i congelades estil coreà amb kimtxi i porc. Ingredients: kimtxi 27% (col, aigua, all, pasta de xili ((pasta d'arròs fermentada (arròs, aigua, sal), xarop de glucosa, xili en pols (11%), aigua, pasta de SOJA fermentada (aigua, SOJA, sal), alcohol etílic, sal, extracte de BLAT, condiment de SOJA (aigua, sal, SOJA, GLUTEN de BLAT, alcohol etílic, extracte de llevat, maltodextrina), concentrat de suc d'all), gingebre, sal, pebre vermell orgànic, sucre, pebre de caiena), farina de BLAT, carn de porc 19%, aigua, seu de porc 6%, tofu (SOJA, aigua), cibulet, ceba, salsa d'ostres (aigua, sucre, sal, xarop de fructosa, midó de tapioca modificat, acidulant: àcid cítric E330, potenciador del gust: glutamat monosòdic E621, extracte d'OSTRA, colorant: caramel amoniacal E150c, estabilitzant E415, aroma natural d'ostra, conservant E211), midó modificat, clara d'OU en pols, oli de colza, oli de SÈSAM torrat, fibres vegetals, extracte de llevat, sal. Pot contenir traces de MOSTASSA i/o els seus derivats.

Informació nutricional per 100g

Valor Energètic: 220 kcal/924 kj; Greixos: 10 g (dels quals, Saturats: 2,2 g); Hidrats de Carboni: 24 g (dels quals, Sucres: 1,7 g); Fibra: 1,4 g; Proteïnes: 7,9 g; Sal: 1,1 g.
més Informació Mostrar Amagar

Codi de producte

0949

Per als productes de venda a pes, els clients que comprin a lasirena.es poden revisar l'informació que se'ls adjunta a l'albarà de lliurament. A les nostres botigues físiques també tens disponible la informació d'ingredients i al·lèrgens als panells informatius.

Per als productes envasats, us recomanem que reviseu la informació de l'etiquetatge del producte que figura a l'envàs per confirmar-ne el contingut (composició, al·lèrgens…).

T'ajudem? Mostrar Amagar

Tens alguna consulta sobre aquest producte o sobre els nostres serveis ?. Contacta amb nosaltres

Telèfon: 900 21 06 21 gratis De dilluns a dissabte de 9:00 a 21:00 h Dissabtes de 09:00 a 21:00 h
Email: Escriu-nos a aquesta adreça o utilitza el nostre formulari de contacte Contacte

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits