Política Privacitat - Factura

POLÍTICA DE PRIVACITAT

 

La Sirena l'informa que totes les dades personals proporcionades a través d'aquest lloc web es tractaran de manera confidencial i d'acord amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), i el Reial decret 1720/2007, de 21 de desembre, i s'incorporaran a un arxiu responsabilitat de LA SIRENA ALIMENTACIÓN CONGELADA, S.L.U.

 

L'usuari ha d'omplir el formulari de registre. En cas contrari, La Sirena no li podrà prestar els serveis que s'ofereixen al portal. L'usuari, a més, declara que tota la informació que proporciona per accedir al web és verídica, completa i precisa, i es compromet a mantenir-la actualitzada i comunicar qualsevol canvi en les dades personals.

 

La Sirena l'informa que les dades proporcionades s'utilitzaran amb la finalitat de gestionar la seva sol·licitud i són les estrictament necessàries per dur a terme aquesta finalitat. En enviar dades mitjançant els formularis d'aquest web o un missatge de correu electrònic, vostè dona el seu consentiment perquè les seves dades es tractin de manera automatitzada i documental. Així mateix, autoritza que les seves dades es puguin cedir a altres societats pertanyents al Grup La Sirena amb les finalitats esmentades anteriorment.

 

Li recordem que pot exercir el dret d’accés, rectificació, cancel·lació i, si escau, oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal, en els termes i les condicions que preveu l’LOPD. Per exercir aquests drets, i per a qualsevol aclariment, pot posar-se en contacte amb nosaltres enviant-nos un correu electrònic a sac@lasirena.es o per correu postal al carrer Ramon Llull s/n, Pol. Industrial Can Trias, Viladecavalls - 08232, indicant-nos el seu nom complet i número de DNI.

 

v.15/12/2016


Que fàcil que és menjar bé

Newsletter de la sirena No et perdis les novetats, promocions i ofertes exclusives. Només per als subscriptors de la nostra newsletter!