Arròs de llamàntol

Arròs de llamàntol

Dificultat Mitja
50 min
Primer plat
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   1 cullerada de pebre dolç
  • •   2 tomàquets pera ratllats
  • •   Safrà i fulla de llorer
  • •   Oli d’oliva verge extra i sal
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela els llamàntols i els llagostins submergint-los en aigua freda amb sal, uns 15 minuts. Retira les pinces dels llamàntols i retira la closca. Talla els caps per la meitat i retira el corall. Pela els llagostins. Col·loca els caps i closques dels llagostins i llamàntols en una cassola alta. Ofega amb una cullerada d’oli fins que canviïn de color. Afegeix un litre i mig d’aigua, el llorer i cou 20 minuts.

En una cassola, amb tres cullerades d’oli, salta les cues de llagostins, les pinces i les cues de llamàntol, i reserva. Talla els espàrrecs a rodanxes fines, menys les puntes, salta i reserva. Afegeix l’all i el tomàquet. Una vegada ben sofregit, afegeix el pebre dolç, el safrà i cobreix amb el fumet. Afegeix l’arròs i cuina 5 minuts, agrega el corall, les pinces i cou 10 minuts més. Afegeix els espàrrecs, els llagostins i les cues trossejades dos minuts abans de retirar del foc.


Serveix acompanyat de les puntes d’espàrrecs i una pinça sencera.

Cuina Arròs de llamàntol amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits