Spaghetti bolonyesa i verdures rostides

Recepta spaghetti bolonyesa i verdures rostides

Tots sabem que la pasta és font d'energia en forma d'hidrats de carboni. L'important quan mengem pasta és que no sigui això, només pasta, sinó que li sumem proteïnes d'alt valor biològic en forma de carn o peix i una bona ració, almenys la mateixa ració, de verdures... o hortalisses, riques en fibra, vitamines i pigments. Gairebé és més important assegurar aquesta ració que no pas una gran quantitat de proteïna; els cereals, al final, també en contenen.

Ampliar imatge

Spaghetti bolonyesa i verdures rostides

Disfruta d'aquest senzill plat spaghetti a la bolonyesa acompanyat de verdures rostides

Dificultat Baixa
7' min
Preparació Mostrar Mostrar

1. Descongelació:

No cal descongelar abans de cuinar.

2. Elaboració:

Per a la pasta: aixeca lleument una cantonada de la tapa de la safata i escalfa a potència mitjana-alta 4-6 minuts a potència alta (650 W).

Per a les verdures: escalfa al seu propi envàs 3-4 minuts a potència mitjana-alta (650 W).

Cuina Recepta spaghetti bolonyesa i verdures rostides amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits