Rodanxes de lluç en salsa verda

Rodanxes de lluç en salsa verda

Rodanxes de lluç en salsa verda

Recepta Froodie, en vídeo!

Dificultat Baixa
25 min
Primer plat
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   5g (1 cullerada) de pebre verd en conserva.
  • •   ½ copa de vi blanc.
  • •   1 ou dur de gallina.
  • •   Oli d'oliva.
  • •   Sal i pebre negre.
Preparació Mostrar Mostrar

- Escalfa la cassola a foc lent amb un raig d'oli d'oliva.

- Curta o pica els grans de pebre verd i daura'ls en l'oli.

- Quan comencin a moure afegeix els gobelets d'all i julivert. Espera que es funden fins que l'all estigui cuinat.

- Afegeix el vi blanc i deixa que redueixi fins que s'evapori tot l'alcohol.

- Dissol el contingut de la salsa verda a molt poca aigua i afegeix-lo.

- Deixa que comenci a bullir per començar a espessir.

- Afegeix la minestra directament congelada i puja el foc fins a mig-alt. Tapa i deixa cuinar 6-8 minuts, fins que les verdures estiguin gairebé cuites.

- Afegeix les rodanxes de lluç, baixa el foc de nou i deixa cuinar 2 minuts.

- Gira-les i deixa cuinar 2 minuts més. Pela l'ou dur, talla per la meitat i afegeix-ho a la cassola.

- Comprova que la textura de la salsa és l'adequada, retira de foc i presenta en un plat fons.

Cuina Rodanxes de lluç en salsa verda amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits