Calamar farcit de gamba austral

Calamar farcit de gamba austral

Dificultat Mitja
45 min
Segon plat
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela a la nevera en un recipient amb reixeta els calamars i les cues pelades de gamba. 

Posa en un cassó, el fumet amb l’aigua bullent. Prepara en una safata 2 llesques de pa i cobreix-les amb llet, deixa-les reposar fins que el pa absorbeixi la llet. En una paella amb oli ofeguem les cues pelades de gamba i reservem. A la mateixa paella, incorpora les verdures per a sofregit i sofregeix-les durant 5 minuts, afegim 2 cullerades de tomàquet fregit i reserva. Pica les potes i aletes dels calamars i les cues pelades de gamba. Escorre el pa de l’excés de llet que havíem posat prèviament a macerar i afegeix-lo al farciment, barrejant bé. Pica unes fulles de menta molt fines i afegeix-les a la mescla. Salpebra  lleugerament i farceix els calamars amb una cullerada de la mescla preparada i tanca amb un escuradents.

En una paella amb un rajolí d’oli, col·loca les faves baby directament congelades, salpebra, posa una branca de menta i ofega a foc lent durant 5 minuts, reservem i en la mateixa paella agreguem la resta de tomàquet i incorporem el fumet, afegim els calamars i deixem coure durant 25 minuts tapat a foc mitjà. Retira els calamars i passa la salsa per la batedora. 

Emplata cada calamar amb dues cues pelades de gamba i acompanya amb les faves baby, la salsa i una fulla de menta.

 

Cuina Calamar farcit de gambot amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Quiero recibir información comercial y publicitaria sobre productos, novedades y/o eventos de La Sirena de acuerdo con su Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits