Escriu el nom d'un producte i afegeix-lo a la llista usant la icona [+]. Un cop afegit, en passar el ratolí sobre el producte apareixerà una lupa i en prémer buscarà aquest producte. Afegeix el producte que desitgis a la cistella i apareixerà en la teva "LLISTA DE LA COMPRA" amb la icona de la cistella en color verd, indicant que el producte s’ha afegit correctament
Afegeix els productes que vulguis a la llista per poder fer una compra ràpida
Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaPodem fer lliuraments al teu codi postal. Pots començar la teva compra. Moltes gràcies!
Cerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Calamar farcit de gambot
Descongela a la nevera en un recipient amb reixeta els calamars i les cues pelades de gambot.
Posa en un cassó, el fumet amb l’aigua bullent. Prepara en una safata 2 llesques de pa i cobreix-les amb llet, deixa-les reposar fins que el pa absorbeixi la llet. En una paella amb oli ofeguem les cues pelades de gambot i reservem. A la mateixa paella, incorpora les verdures per a sofregit i sofregeix-les durant 5 minuts, afegim 2 cullerades de tomàquet fregit i reserva. Pica les potes i aletes dels calamars i les cues pelades de gambot. Escorre el pa de l’excés de llet que havíem posat prèviament a macerar i afegeix-lo al farciment, barrejant bé. Pica unes fulles de menta molt fines i afegeix-les a la mescla. Salpebre lleugerament i farceix els calamars amb una cullerada de la mescla preparada i tanca amb un escuradents.
En una paella amb un rajolí d’oli, col·loca les faves baby directament congelades, salpebre, posa una branca de menta i ofega a foc lent durant 5 minuts, reservem i en la mateixa paella agreguem la resta de tomàquet i incorporem el fumet, afegim els calamars i deixem coure durant 25 minuts tapat a foc mitjà. Retira els calamars i passa la salsa per la batedora.
Emplata cada calamar amb dues cues pelades de gambot i acompanya amb les faves baby, la salsa i una fulla de menta.
Que fàcil que és menjar bé