Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Rodó al forn amb salsa de poma i ceba perla
El dia abans, posa a descongelar el rodó a la nevera, en un recipient amb reixeta.
Renta les pomes i talla-les a grills, retirant el cor. En una cassola amb un rajolí d’oli daura els grills de poma per tots dos costats i reserva. Posem una cullerada d’oli en una paella i marquem els mini rodons fins que es daurin per tots els costats i reservem. A la mateixa paella afegim directament congelada la ceba perla fins que es dauri lleugerament, afegim el suc de taronja, romaní i incorporem els rodons i cuinem a foc lent durant 20 minuts.
Prepara la picada en un morter, una vegada tinguis una pasta homogènia, afegeix el conyac i afegeix la mescla obtinguda a la cassola, juntament amb els grills de poma que teníem reservats i cou tot junt durant 5 minuts més. Retira els rodons i talla la xarxa. Talla’ls en 2 o 3 trossos. Emplata els trossos de mini rodons amb la salsa, les pomes i la ceba perla.
Que fàcil que és menjar bé