Rodó al forn amb salsa de poma i ceba perla

Rodó al forn amb salsa de poma i ceba perla

Dificultat Mitja
40 min
Segon plat
Ingredients Mostrar Mostrar
Ingredients Sirena
  • •   1 Got de suc de taronja (No disponible)
  • •   4 Mini rodons farcits de Foie Premium la Sirena (No disponible)
A més:
  • •   3 Pomes vermelles
  • •   300 gr. Ceba perla la Sirena
  • •   1 Gotet de conyac
  • •   1 Branqueta de romaní
  • •   Per la picada catalana:
  • •   Ametlles, avellanes, pinyons
  • •   Crostons
  • •   Sal i pebre
  • •   Oli d’oliva verge extra
Preparació Mostrar Mostrar

El dia abans, posa a descongelar el rodó a la nevera, en un recipient amb reixeta.

Renta les pomes i talla-les a grills, retirant el cor. En una cassola amb un rajolí d’oli daura els grills de poma per tots dos costats i reserva. Posem una cullerada d’oli en una paella i marquem els mini rodons fins que es daurin per tots els costats i reservem. A la mateixa paella afegim directament congelada la ceba perla fins que es dauri lleugerament, afegim el suc de taronja, romaní i incorporem els rodons i cuinem a foc lent durant 20 minuts.

Prepara la picada en un morter, una vegada tinguis una pasta homogènia, afegeix el conyac i afegeix la mescla obtinguda a la cassola, juntament amb els grills de poma que teníem reservats i cou tot junt durant 5 minuts més.  Retira els rodons i talla la xarxa. Talla’ls en 2 o 3 trossos. Emplata els trossos de mini rodons amb la salsa, les pomes i la ceba perla.

 

Cuina Rodó al forn amb salsa de poma i ceba perla amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits