Ensalada de remolatxa i llagostins

Ensalada de remolatxa i llagostins

Dificultat Baixa
30 min
Entrant
361 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   200 g de remolatxa cuita
  • •   2 cullerades de tàperes
  • •   4 cogombrets
  • •   Oli d’oliva
  • •   Sal
  • •   Molinet de 4 pebres
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela el salmó en un recipient amb reixeta dins de la nevera o submergeix els paquets en aigua freda moments abans d’utilitzar-lo. Una vegada descongelat, talla’l a daus i salpebra’l.

 

Descongela el mango dins d’un colador a la nevera o a temperatura ambient.

 

Barreja dos dosis de julivert amb 4 cullerades d’oli d’oliva. Reserva. Remou quan es descongelin. Bull la pasta al dente. Cola-la i reserva-la calenta dins de la cassola.

 

Salteja els floretes de verdura en una paella o escalfa al micro segons les instruccions. Barreja la pasta calenta amb les verdures i els daus de salmó. Tapa i reserva uns minuts per aconseguir que el salmó es cuini.

 

Afegeix el mango. Ralla la pell de llimona a sobre de la cassola, exprimeix el suc. Afegeix el gingebre. Salpebra.

 

Afegeix l’oli de julivert i serveix temperat.

 

Pots saltar els daus de salmó en una paella amb una mica d’oli.

 

Cuina Ensalada de remolatxa i llagostins amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits