Bacallà glacejat amb miso

Bacallà glacejat amb miso

Dificultat Mitja
20 min
Principal
412 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   250 g de miso blanc
  • •   60 ml de sake (vi d’arròs)
  • •   60 ml de mirin (Vi d’arròs dolç)
  • •   2 ½ cullerades de sucre
  • •   Oli d’oliva verge extra
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela el bacallà a la nevera, en un recipient amb reixeta en la nevera.

 

Barreja el sake i el mirin, deixa que bulli per tal que s’evapori l’alcohol, retira del foc i afegeix el sucre i el miso.

 

Deixa macerar el bacallà amb el miso dins de la nevera durant 10 hores.

 

Forneja a 200ºC durant 10 minuts.

 

Escalfa un wok amb una mica d’oli i salta les verdures directament congelades fins que estiguin tendres, afegeix el pebre, retira del foc i afegeix la salsa de soja.

 

Pots servir el bacallà sobre una fulla de bambú i acompanyar-lo amb les verdures saltades.

 

Cuina Bacallà glacejat amb miso amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits