SALMÓ AL FORN A LA THAILANDESA

SALMÓ AL FORN A LA THAILANDESA

Dificultat Baixa
10 min
357 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   Barreja 4 pebres
  • •   Sal Maldon
  • •   1/2 copa de vi blanc
  • •   Llet de coco
  • •   Lemon grass
  • •   Xili en pols
  • •   1 llima
  • •   Coriandre
  • •   6 fulles grans d’alfàbrega
Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar el salmó a la envera d’un dia per l’altre, dins d’una safata amb reixeta.

Prepara una safata de forn que puguis tapar.

 

Disposa les fulles d’alfàbrega a la base i el salmó a sobre.

 

Salpebra-ho, afegeix-hi l’all trossejat, el gingebre ratllat, el lemon grass, el vi blanc, la llet de coco, les espècies, el suc i la pell de la llima i, finalment, el coriandre.

 

Cou a 200ºC durant uns 10 minuts.

 

Serveix amb l’ arròs cuit 3 minuts al microones i condimentat al teu gust o amb verdures saltades.

 

 

Nota: Pots fer la recepta amb peix espasa, però amb una mica menys de cocció.

 

Cuina SALMÓ AL FORN A LA THAILANDESA amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits