Cassola de fideus amb calamars i musclos

Cassola de fideus amb calamars i musclos

Dificultat Mitja
25 min
542 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   200 g de fideus gruixuts de forat
  • •   1 cullerada de pebre vermell
  • •   2 cullerades de salsa romesco
  • •   1 fulla de llorer
  • •   600 ml d’aigua
Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar els musclos a la nevera, damunt d’una safata amb reixeta.

 

Escalfa l’aigua amb una fulla de llorer i, quan bulli, afegeix-hi els calamars directament congelats. Quan arrenqui el bull, deixa coure dos minuts i retira. Reserva l’aigua i afegeix-hi els sobres de fumet.

 

Escalfa oli dins d’una cassola, afegeix l’all i, seguidament, els fideus. Quan estiguin rossejats, afegeix-hi la samfaina i cou uns 6 minuts. Seguidament, afegeix-hi  els calamars, el pebre vermell i la terrina de tomàquet, salpebra i aboca-hi el fumet.

 

Passats 5 minuts, afegeix-hi els pèsols, cou-ho 5 minuts més i afegeix-hi  els musclos.

 

Finalitza amb el romesco i serveix.

 

Cuina Cassola de fideus amb calamars i musclos amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits