Lluç amb carxofes i salsa d’ametlles

Lluç amb carxofes i salsa d’ametlles

Dificultat Mitja
30 min
408 kcal
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela el lluç d’un dia per l’altre a la nevera, damunt  d’una safata amb reixeta. Tritura les ametlles amb l’aigua.

 

Sofregeix la ceba, directament congelada, i quan estigui ben cuita afegeix l’all.

 

Passats dos minuts afegeix-hi les carxofes, directament congelades. Afegeix el vi blanc i, quan hagi evaporat, el sobre de fumet i les ametlles triturades amb l’aigua. Deixa-ho coure i, si cal, afegeix-hi una mica d’aigua.

 

Salpebra el lluç, enfarina’l i fregeix-lo. Afegeix-lo a la cassola, cou-ho 5 minuts i acaba amb el julivert.

 

Cuina Lluç amb carxofes i salsa d’ametlles amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Newsletter de la sirena No et perdis les novetats, promocions i ofertes exclusives. Només per als subscriptors de la nostra newsletter!
Quiero recibir información comercial y publicitaria sobre productos, novedades y/o eventos de La Sirena de acuerdo con su Política privacitat