Amanida d'Heura, verdures i alvocat

AMANIDA D'HEÜRA, VERDURES I ALVOCAT

Amanida d'Heura, verdures i alvocat

Dificultat Mitja
Primer plat
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   2 gots de blat de moro dolç
  • •   Oli d'oliva verge extre
  • •   4 cullerades de festucs
  • •   2 culleradetes de sal Maldon
Preparació Mostrar Mostrar

Comencem per coure el bròquil ecològic de la Sirena directament des de congelat. Simplement col·loca’l dins de l’accessori per cuinar al vapor al damunt d’una olla amb aigua bullint. Cobreix-la i deixa que es cogui al vapor a foc mig al llarg de 4 a 6 minuts per retenir tots els seus nutrients a més d’un color lluent. Destapa i reserva a banda per atemperar-lo.

 

Mentrestant daura els talls d’Heüra a la planxa amb foc suau i amb un rajolí d’oli d’oliva. A banda, talla les verdures rostides a tires gruixudes i acaba-les de daurar a la mateixa planxa per regenerar-les i potenciar el seu sabor; el carbassó, l’alberginia i el pebrot ja son cuits, així que aquest sistema manté també els seus nutrients i color intens tan sols en dos minuts.

 

Ara pica uns festucs a ganivet i talla fines làmines d’alvocat per la banda llarga. Afegeix-les a un bol ampli amb el bròquil, els talls d’Heüra i els festucs picats; per últim el blat de moro, i barreja el conjunt per a que s’integrin tots els sabors.

 

Presenta les verdures rostides de La Sirena a la base del plat formant un cercle i encabeix l’amanit al damunt. Per últim salsa amb una cullerada d’oli d’oliva i decora amb alguns grans de blat de moro.

 

Una amalgama de sabors i textures que marida fantàsticament amb una copa de RELATIVIDAD, l’elegant vi de D.O. Rioja de l’exclusiu celler de La Sirena.

 

En resum, La Sirena et proposa els ingredients justos per una recepta completa com a menú per tothom, en especial per comensals vegans. Els talls d’Heüra, a base de soja, a més del blat de moro, completen la proteïna vegetal. A més, totes les vitamines i pigments antioxidants vegetals necessaris son al bròquil i les verdures rostides. Per completar el menú res millor que els greixos de l’oli, festucs i alvocat; aporten omega 3, 6 i 9.

 

Cuina AMANIDA D'HEÜRA, VERDURES I ALVOCAT amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits