Arròs amb confit d’ànec i bolets

Arròs amb confit d’ànec i bolets

Recepta de confit d’ànec amb arròs. Fàcil i ràpida!

Dificultat Baixa
45 min
Segon plat
438 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   2 cullerades de tomàquet fregit
  • •   1 copa de vi negre la Sirena
  • •   Pebre negre molt
  • •   1 litre de brou de pollastre
  • •   240 g d'arròs bomba
  • •   Sal
Preparació Mostrar Mostrar

Escalfa el confit al microones tal com s’indica a l’envàs. Reserva el greix i esmicola les cuixes.

 

Escalfa el brou amb els ossos del confit.

 

Dins d’una cassola ampla i baixa, escalfa una mica de greix del confit.

 

Afegeix-hi els daus d’all i, abans de que es cremin, afegeix-hi els bolets directament congelats. Deixa que redueixin l’aigua i afegeix-hi el tomàquet.

 

Mulla-ho amb el vi negre i deixa-ho reduir.

 

Afegeix-hi l’arròs i remena-ho bé. Mulla-ho amb el brou.

 

Cou-ho uns 12 minuts i afegeix-hi el confit.

 

Segueix la cocció i salpebra al gust.

 

Si vols, pots servir l’arròs amb un magret d’ànec cuit, tallat i col·locat al damunt.

 

Cuina Arròs amb confit d’ànec i bolets amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits