Amanida de favetes amb gambes, endívies i rúcula

Amanida de favetes amb gambes, endívies i rúcula

Amanida de gambes i faves amb endívies i rúcula.

Dificultat Baixa
10 min
Entrant
410 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   1 endívia blanca
  • •   Brots de rúcula
  • •   50 ml de suc de llimona
  • •   150 ml d'oli d'oliva
  • •   Sal
Preparació Mostrar Mostrar

Posa les faves, directament congelades, en aigua bullent i deixa-les coure 6 minuts. A continuació, refreda ràpidament amb aigua i gel i deixa escórrer.

 

Descongela la cua de gamba austral en un recipient amb reixeta a la nevera.

 

Escalfa oli en una paella i salta-hi les gambes salpebrades durant 2 minuts.

 

Talla l’endívia al llarg, en làmines, i neteja-les en un recipient amb aigua freda. Barreja l’oli d’oliva amb el suc de llimona espremut i cola-ho per preparar la vinagreta.

 

En un recipient barreja les favetes amb la ruca, la gamba, i amaneix amb la vinagreta de llimona. Escorre l’endívia i amaneix-la lleugerament amb la vinagreta i un toc de pebre mòlt.

 

Procedeix a muntar en un plat pla els ingredients de manera ordenada i obtindràs una magnífica amanida.

 

Cuina Amanida de favetes amb gambes, endívies i rúcula amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits