Bacallà amb samfaina i oliva negra

Bacallà amb samfaina i oliva negra

Recepta de bacallà amb samfaina. Un plat clàssic i fàcil!

Dificultat Baixa
15 min
Tercer plat
235 kcal
Preparació Mostrar Mostrar

Descongelarem el bacallà el dia anterior en un recipient amb reixeta a la nevera.

 

Fregim el bacallà prèviament enfarinat, amb oli d’oliva, l'extraiem i l'introduïm al forn, prèviament escalfat 180ºC.

 

En una cassola sofregim l’all amb oli i seguidament afegim la samfaina directament congelada fins a obtenir la seva cocció òptima.

 

Preparem oli d’oliva amb una oliva negra tallada a ganivet.

 

Per últim, escampem l'oli d'oliva per sobre del bacallà.

 

Cuina Bacallà amb samfaina i oliva negra amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits