Bacallà amb escopinyes

Bacallà amb escopinyes

Bacallà amb escopinyes

Saborosa recepta de bacallà cuinat amb escopinyes.

Dificultat Mitja
20 min
Segon plat
210 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   Barreja pebres
  • •   Un raig de vi blanc
  • •   Maicena
  • •   Oli d’oliva verge extra
  • •   Sal
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela els lloms de bacallà en un recipient amb reixeta i les escopinyes submergint-les en un recipient amb aigua, canviant-la dues o tres vegades.

 

Obre les escopinyes en una paella calenta amb una mica d’oli, tapant-la i deixant-la al foc fins que s’obrin. Cola i reserva el brou. Afegeix al brou el doble d’aigua.

 

Escalfa una paella amb oli i afegeix-hi la ceba directament congelada. Posteriorment, afegeix-hi l’all congelat i ofega-ho a foc baix fins que la ceba agafi color.

 

Afegeix-hi un raig de vi i deixa que s’evapori l’alcohol.

 

Afegeix-hi el brou de les escopinyes i, quan sigui calent, el bacallà amb una mica de pebre i els pèsols congelats, deixant-ho coure tapat uns 5 minuts.

 

Salpebra-ho, afegeix-hi el julivert directament congelat i espesseix-ho amb una mica de maicena.

 

Al final, afegeix-hi les escopinyes i serveix el plat.

 

Cuina Bacallà amb escopinyes amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits