Llom de lluç austral amb salsa de llagostins

Fondo La Sirena

Llom de lluç austral amb salsa de llagostins

Recepta de lluç amb llagostins. Segueix les indicacions del vídeo!

Dificultat Mitja
20 min
Segon plat
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   Un raig de vi blanc
  • •   Oli d’oliva verge extra
  • •   Maizena
  • •   Sal

Preu net del menú n/a

Preparació Mostrar Mostrar

Descongela els lloms de lluç introduint-los en la nevera o submergint-los amb el seu envàs al buit en aigua freda.

Descongela els llagostins submergint-los en un recipient amb aigua i sal. Posteriorment, retira’ls-hi les closques i reserva les cues i les closques per separat. Deixa 8 llagostins pelats però amb el cap.

Per preparar el fumet de llagostins salta les closques dels llagostins amb una mica d’oli, afegeix-hi aigua fins a cobrir-ho, el llorer i deixa-ho bullir durant 15 minuts. Cola-ho i reserva-ho.

Escalfa una paella amb oli i marca, volta i volta, els lloms de lluç reservant-los posteriorment. Fes el mateix amb les cues de llagostins.

Escalfa la mateixa paella amb una mica d’oli, afegeix-hi la ceba directament congelada, ofega-la i, quan sigui tendra, afegeix-hi l’all. Quan agafi color, afegeix-hi el sofregit casolà amb brou de peix i el fumet de llagostins i, posteriorment, tritura-ho.

Afegeix-hi el vi blanc a la salsa i deixa que s’evapori l’alcohol.

Afegeix-hi les dosis de julivert, una mica de sal i espesseix-ho amb una mica de maizena.

Dóna punt de sal als lloms de lluç i afegeix-los deixant que es cuinin durant 4 minuts a foc baix.

Afegeix-hi les cues de llagostins els dos últims minuts i serveix el plat.

Cuina Llom de lluç austral amb salsa de llagostins amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Newsletter de la sirena No et perdis les novetats, promocions i ofertes exclusives. Només per als subscriptors de la nostra newsletter!