Tàrtar de salmó amb gambes i alvocat

Fondo La Sirena

Tàrtar de salmó amb gambes i alvocat

Recepta de tàrtar de salmó i alvocat amb gambes i pinya.

Dificultat Baixa
15 min
Entrant
Ingredients Mostrar Mostrar
Ingredients Sirena
A més:
  • •   1 ceba tendra trossejada
  • •   1 cullerada de coriandre picat
  • •   Suc d’una llima
  • •   Oli d’oliva verge extra
  • •   Sal

Preu net del menú n/a

Preparació Mostrar Mostrar

Descongela els lloms de salmó introduint-los en la nevera en un recipient amb reixeta o bé submergint-los amb el seu envàs al buit en aigua freda.

 

Descongela les gambes submergint-les en un recipient amb aigua i sal minuts abans de cuinar-les. Posteriorment, retira’ls-hi les closques i reserva les cues.

 

Descongela els mitjos alvocats i la pinya sobre un plat en la nevera.

 

Talla els lloms de salmó en petits cubs, retira els budells de les gambes i talla-les a rodanxetes.

 

Prepara el tàrtar barrejant les gambes i el salmó. Posteriorment, afegeix-hi l’alvocat, la pinya, la ceba tendra i el coriandre, tot molt picat, i amaneix-ho amb sal, pebre, suc de llima i un raig d’oli.

 

Per presentar-ho, pots muntar el tàrtar amb motlles, i en còctels o aperitius, pots servir-lo en culleretes o sobre una torradeta.

 

Cuina Tàrtar de salmó amb gambes i alvocat amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Newsletter de la sirena No et perdis les novetats, promocions i ofertes exclusives. Només per als subscriptors de la nostra newsletter!