Bacallà confitat amb puré de carbassa i vieires

Fondo La Sirena

Bacallà confitat amb puré de carbassa i vieires

Recepta de bacallà confitat per sorprendre als teus convidats.

Dificultat Mitja
25 min
Segon plat
435 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   Oli d’oliva verge extra
  • •   Una mica de sucre
  • •   1 bitxo
  • •   Sal
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela el bacallà en un recipient amb reixeta a la nevera i les vieires en el seu propi envàs també dins de la nevera.

 

Escalfa una cassola amb una mica d’oli, afegeix-hi la ceba directament congelada i, quan sigui tendra, afegeix-hi la carbassa directament congelada. Ofega-ho tot junt i cobreix-ho amb aigua.

 

Deixa-ho coure fins que la carbassa sigui tova, retira una mica de l’aigua de cocció i tritura-ho. Salpebra-ho i afegeix-hi una mica de sucre.

 

Confita el morro de bacallà cobert completament d’oli a 80ºC durant 4 minuts (Si es baixa la temperatura del confitat, s’ha d’augmentar el temps. Exemple: 60ºC, 8-10 minuts).

 

Escalfa una paella amb oli, salta-hi les vieires, dóna punt de sal i reserva-les. Escalfa a la mateixa paella amb oli, un bitxo, l’all i el julivert, retira-ho del foc i afegeix-hi les vieires.

 

Serveix el bacallà sobre el puré de carbassa i acaba-ho amb les vieires per sobre.

 

Cuina Bacallà confitat amb puré de carbassa i vieires amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Newsletter de la sirena No et perdis les novetats, promocions i ofertes exclusives. Només per als subscriptors de la nostra newsletter!
Quiero recibir información comercial y publicitaria sobre productos, novedades y/o eventos de La Sirena de acuerdo con su Política privacitat