Amanida de fingers de pollastre amb vinagreta de mel a la mostassa i nous

Amanida de fingers de pollastre amb vinagreta de mel a la mostassa i nous

Amanida de fingers de pollastre amb vinagreta de mel a la mostassa i nous

Vídeo recepta de fingers de pollastre amb mel. Fàcil de preparar!

Dificultat Baixa
20 min
Entrant
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   Nous pelades la Sirena
  • •   Paper per a forn
  • •   2 cullerades de vinagre balsàmic de Mòdena
  • •   Barreja pebres
  • •   2 cullerades de mostassa a l’antiga
  • •   2 cullerades de mel
  • •   6 cullerades d’oli d’oliva verge extra
  • •   Espinacs frescos
  • •   Sal
Preparació Mostrar Mostrar

Comencem estenent paper de forn sobre una safata. Col.loquem sobre el paper els fingers de pollastre directament congelats i introduïm la safata dins del forn. Els cuinem a 200ºC durant 15 minuts. Per aquesta recepta també podem fregir-los.

 

Per fer la vinagreta, barregem en un bol 2 cullerades de vinagre balsàmic, sal i pebre. Afegim 2 cullerades de mostassa a l’antiga, 2 cullerades de mel i 6 cullerades d’oli d’oliva verge extra. Ho barregem tot bé.

 

Un cop fets, tallem els fingers de pollastre a trossos petits.

 

Col.loquem espinacs frescos al fons d’un plat i depositem els fingers a sobre, amanim amb la vinagreta i, finalment, afegim les nous trossejades. Ràpid i saborós!

 

 

Cuina Amanida de fingers de pollastre amb vinagreta de mel a la mostassa i nous amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits