Rap amb gamba argentina guisada al cava

Rap amb gamba argentina guisada al cava

Rap arrebossat amb cava, una recepta de peix que t’encantarà!

Dificultat Mitja
35 min
Segon plat
278 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   50 g de farina per a fregits
  • •   1 ou
  • •   100 ml de cava brut
  • •   10 g de maicena
  • •   1 cullerada de mantega
  • •   Oli d’oliva
  • •   1 culleradeta d’estragó (opcional)
  • •   Sal iodada
  • •   Pebre negre molt
Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar les rodanxes de rap en una safata de reixeta a la nevera perquè els sucs de la descongelació quedin apart. Submergeix les gambes congelades en aigua freda amb sal durant uns minuts abans d'utilitzar-les. Dilueix 1 porció de fumet de peix directament congelat en 250 ml d'aigua bullent.

 

Bat l'ou en un plat fondo. Sala el rap i enfarina’l lleugerament. Escalfa oli abundant en una paella petita, passa el rap per l'ou batut i fregeix-ho en l'oli 2-3 minuts per cada costat. Quan estigui ben daurat, retira i deixa escórrer sobre paper absorbent.

 

Escalfa la mantega en una paella, afegeix les gambes i l'all directament congelat i salta-ho un parell de minuts. Agrega el fumet i el cava i deixa coure 3 minuts més. Espesseix la salsa amb la maicena diluïda en una mica d'aigua, salpebra i empolvora amb estragó.

 

Serveix el peix en plats calents i amb les gambes i la salsa a la base del plat.

 

 

Cuina Rap amb gamba argentina guisada al cava amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits