Risotto de ceps

Fondo La Sirena

Risotto de ceps

Vídeo Recepta de risotto de bolets. Cuina tradicional italiana!

Dificultat Mitja
25 min
Primer plat
540 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
Ingredients Sirena
A més:
  • •   240 a 320 g d’arròs rodó, arbori o Carnaroli
  • •   80 g de formatge mascarpone
  • •   50 g de formatge parmesà
  • •   Oli d’oliva verge extra o mantega
  • •   Un raig de vi blanc
  • •   Sal
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela els ceps en aigua, quan s’hagin descongelat escorre’ls i reserva el suc.

 

Escalfa una paella amb una mica d’oli i afegeix-hi la ceba directament congelada. Quan comenci a agafar color, afegeix-hi els ceps i ofega-ho durant uns minuts.

 

Afegeix-hi l’arròs i sofregeix-lo. Afegeix-hi un rajolí de vi, deixant que s’evapori l’alcohol.

 

Cobreix l’arròs amb el suc dels bolets, afegeix-hi una mica de sal i deixa-ho coure durant 5 minuts.

 

Afegeix mes suc a poc a poc, segons ho vagi absorbint l’arròs, sense deixar de remenar. El temps total de cocció és de 17 minuts.

 

Abans de retirar-lo del foc, afegeix-hi una mica de formatge mascarpone, el formatge parmesà ratllat i salpebra-ho.

 

Cuina Risotto de ceps amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Quiero recibir información comercial y publicitaria sobre productos, novedades y/o eventos de La Sirena de acuerdo con su Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits