Milfulls de patata, sípia i gamba

Milfulls de patata, sípia i gamba

Sípia amb patates i gambes. Una recepta senzilla i saborosa!

Dificultat Baixa
30 min
Primer plat
210 kcal
Preparació Mostrar Mostrar

Un dia abans, descongela la sípia a la nevera en un recipient amb reixeta perquè els sucs de la descongelació quedin a part.

 

Descongela les gambes submergint-les durant 10 minuts en aigua freda. Quan estigui tot descongelat, escorre la sípia i trosseja-la, i seguidament pela les gambes.

 

Pela les patates i talla-les ben fines. Reparteix-les en una safata de forn. Afegeix un rajolí d’oli, sal i farigola. Forneja-ho durant 20 minuts a 200º.

 

Marca les gambes en una paella amb una mica d’oli (un minut per cada cara). Assaona amb un polsim de sal i reserva. A la mateixa paella, ofega la sípia, a foc mig i tapat, uns quatre minuts. Incorpora el sofregit, una dosi d’all i julivert, i cuina-ho 5 minuts més. Afegeix les gambes, remou un minut i apaga el foc.

 

Munta el milfulls, fent una base de patata en un cèrcol de servir i reparteix el sofregit de sípia i gambes. Serveix-ho amb un polsim de julivert.

 

Cuina Milfulls de patata, sípia i gamba amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits