Minestra reina amb lluç

Minestra reina amb lluç

Lluç a la cassola amb minestra de verdures. Exquisit!

Dificultat Baixa
20 min
Primer plat
335 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   4 cullerades de farina per a fregits
  • •   Pebre negre mòlt
  • •   Oli d’oliva
  • •   1 copeta de vi blanc
  • •   Sal
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela el lluç en un recipient amb reixeta a la nevera, i talla'l a daus. Dilueix les 2 porcions de fumet de peix, directament congelat, en dos gots d’aigua bullent i conserva’l calent.

 

Enfarina els daus de lluç i fregeix-los lleugerament en una paella amb oli d’oliva, sense que agafin color. Reserva’ls sobre paper absorbent.

 

Escalfa una cassola amb 2 cullerades d’oli d’oliva i afegeix-hi les dosis d’all directament congelades. Quan comencin a daurar-se, afegeix-hi la minestra directament congelada i ofega-ho 1 minut.

 

Afegeix a la cassola la copa de vi i deixa’l evaporar 2 minuts. Afegeix-hi el fumet, salpebra-ho i cou-ho tapat durant 5 minuts.

 

Incorpora a la cassola els daus de lluç i el julivert directament congelat, i deixa-ho coure a foc suau durant 5 minuts. No t’oblidis d’anar remenant la cassola perquè la salsa quedi lligada. Rectifica de sal i serveix-ho calent.

 

Cuina Minestra riojana amb lluç amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits