Rodó de pollastre farcit bacó/dàtils amb salsa de mostassa

Rodó de pollastre farcit  bacó/dàtils amb salsa de mostassa

Rodó de pollastre farcit bacó/dàtils amb salsa de mostassa

Video recepta de pollastre farcit. Econòmica i fàcil!

Dificultat Baixa
45 min
Segon plat
650 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   2 cullerades de mostassa
  • •   Barreja 4 pebres
  • •   100 ml de nata líquida
  • •   1 rajolí de brandi
  • •   4 cullerades d’oli d’oliva verge extra
  • •   Sal grossa
Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar els mini rodons de pollastre en una safata amb reixeta a la nevera. Si vols anar més ràpid, també les pots descongelar submergint-les en aigua freda sense retirar l’envàs al buit.

 

Col.loca les patates directament congelades en una safata apta per al forn, ruixa-les amb 2 cullerades d’oli i cuina-les al forn, preescalfat a 200ºC, durant 5 minuts.

 

Mentrestant, escalfa l’oli en una paella i daura-hi els rodons, prèviament salpebrats, per tots els costats. Afegeix-los a la safata del forn, ruixa-ho amb el brandi i cuina-ho durant 20 minuts.

 

Posa un cassó a escalfar i afegeix-hi la salsa per a rodons i la mostassa, ben barrejades. Quan comenci a fer bombolles afegeix-hi la nata, rectifica-ho de sal i reserva-ho.

 

Retira la safata del forn, elimina la malla que recobreix els rodons i disposa’ls al plat tallats en rodanxes. Recorda que per tallar-los, els has de deixar refredar una mica perquè si no es desfan. Acompanya’ls amb les patates i la salsa preparada.

 

Cuina Rodó de pollastre farcit de llagostins amb salsa de mostassa amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits