Timbal de llamàntol, alvocat i salmó

Timbal de llamàntol, alvocat i salmó

Tàrtar de salmó fumat i llamàntol amb emulsió de llimona i anet

Dificultat Baixa
20 min
Primer plat
260 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   4 cullerades d’oli d’oliva
  • •   100 ml de nata líquida
  • •   1 llimona
  • •   4 branquetes d’anet
  • •   Sal iodada
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela els llamàntols en el seu envàs durant 10-12 hores en la nevera o si necessiten tenir-lo descongelat en el menor temps, submergeix-lo 30 minuts en aigua freda també amb el seu envàs. Submergeix el salmó i l’alvocat en aigua freda en el mateix envàs al buit, sense obrir ni punxar la bossa, durant aproximadament 20-25 minuts.

 

Esprem el suc de llimona, introdueix-lo al vas de la batedora amb l’oli, la nata, un polsim de sal i de pebre i 2 branquetes d’anet i tritura-ho amb la batedora fins que s’emulsioni.

 

Elimina la closca del llamàntol, talla el cos en rodanxes i pica les pinces.

Talla el salmó en tiretes i l’alvocat en dauets i barreja-ho afegint-hi una mica de l’emulsió de llimona i les pinces del llamàntol picades.

 

Amb l’ajut d’un cèrcol munta 4 cilindres amb alvocat i salmó als plats i col.loca-hi a sobre les rodanxes de llamàntol. Decora-ho amb l’anet restant i serveix-ho amb l’emulsió de llimona.

 

Cuina Timbal de llamàntol, alvocat i salmó amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits