Escriu el nom d'un producte i afegeix-lo a la llista usant la icona [+]. Un cop afegit, en passar el ratolí sobre el producte apareixerà una lupa i en prémer buscarà aquest producte. Afegeix el producte que desitgis a la cistella i apareixerà en la teva "LLISTA DE LA COMPRA" amb la icona de la cistella en color verd, indicant que el producte s’ha afegit correctament
Afegeix els productes que vulguis a la llista per poder fer una compra ràpida
Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaPodem fer lliuraments al teu codi postal. Pots començar la teva compra. Moltes gràcies!
Cerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Timbal de llamàntol, alvocat i salmó
Descongela els llamàntols en el seu envàs durant 10-12 hores en la nevera o si necessiten tenir-lo descongelat en el menor temps, submergeix-lo 30 minuts en aigua freda també amb el seu envàs. Submergeix el salmó i l’alvocat en aigua freda en el mateix envàs al buit, sense obrir ni punxar la bossa, durant aproximadament 20-25 minuts.
Esprem el suc de llimona, introdueix-lo al vas de la batedora amb l’oli, la nata, un polsim de sal i de pebre i 2 branquetes d’anet i tritura-ho amb la batedora fins que s’emulsioni.
Elimina la closca del llamàntol, talla el cos en rodanxes i pica les pinces.
Talla el salmó en tiretes i l’alvocat en dauets i barreja-ho afegint-hi una mica de l’emulsió de llimona i les pinces del llamàntol picades.
Amb l’ajut d’un cèrcol munta 4 cilindres amb alvocat i salmó als plats i col.loca-hi a sobre les rodanxes de llamàntol. Decora-ho amb l’anet restant i serveix-ho amb l’emulsió de llimona.
Que fàcil que és menjar bé