Rap amb gambes i cloïsses amb salsa verda

Rap amb gambes i cloïsses amb salsa verda

Rap amb gambes i cloïsses amb salsa verda

Recepta de peix amb salsa verda, segueix les indicacions del vídeo!

Dificultat Baixa
25 min
Segon plat
240 kcal
Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar el rap en una safata amb reixeta a la nevera. Descongela les gambes submergint-les en un recipient amb aigua i sal. Submergeix les cloïsses en aigua freda amb sal, directament congelades, durant 20 minuts.

 

Enfarina el rap, escalfa oli en una cassola, daura-hi el rap i reserva’l.

 

Sofregeix l’all directament congelat a la mateixa cassola. Abans que es dauri afegeix-hi el vi blanc, el fumet de peix, 100 ml d’aigua i els pèsols directament congelats. Porta-ho a ebullició, agrega-hi les cues de rap prèviament salpebrades, tapa-ho i deixa-ho coure a foc suau 4 minuts.

 

Passat aquest temps, afegeix-hi les gambes i les cloïsses, tapa i acaba de coure 2-3 minuts més.

 

Finalment, afegeix-hi el julivert directament congelat, deixa-ho reposar un minut, mou la cassola i serveix-ho.

 

Cuina Rap amb gambes i cloïsses amb salsa verda amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits