Rap amb gambes i cloïsses amb salsa verda

Rap amb gambes i cloïsses amb salsa verda

Rap amb gambes i cloïsses amb salsa verda

Recepta de peix amb salsa verda, segueix les indicacions del vídeo!

Dificultat Baixa
25 min
Segon plat
240 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
Ingredients Sirena
A més:
  • •   100 ml de vi blanc sec
  • •   1 cullerada de farina
  • •   3 cullerades (30 ml) d’oli d’oliva
  • •   Sal
Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar el rap en una safata amb reixeta a la nevera. Descongela les gambes submergint-les en un recipient amb aigua i sal. Submergeix les cloïsses en aigua freda amb sal, directament congelades, durant 20 minuts.

 

Enfarina el rap, escalfa oli en una cassola, daura-hi el rap i reserva’l.

 

Sofregeix l’all directament congelat a la mateixa cassola. Abans que es dauri afegeix-hi el vi blanc, el fumet de peix, 100 ml d’aigua i els pèsols directament congelats. Porta-ho a ebullició, agrega-hi les cues de rap prèviament salpebrades, tapa-ho i deixa-ho coure a foc suau 4 minuts.

 

Passat aquest temps, afegeix-hi les gambes i les cloïsses, tapa i acaba de coure 2-3 minuts més.

 

Finalment, afegeix-hi el julivert directament congelat, deixa-ho reposar un minut, mou la cassola i serveix-ho.

 

Cuina Rap amb gambes i cloïsses amb salsa verda amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits