Sopa de xocolata i gelat de torró

Sopa de xocolata i gelat de torró

Increïbles postres de gelat de torró

amb un bany de xocolata que et transportarà al paradís. 

Dificultat Baixa
30 min
Postres
550 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   250 g de xocolata negra per fondre
  • •   125 ml de crema de llet
  • •   80 ml d’aigua
  • •   50 g de sucre
Preparació Mostrar Mostrar

Munta un bany maria amb un cassó amb aigua i un bol de vidre o acer inoxidable (recorda que l'aigua del bany maria no pot bullir, perquè podria tallar la xocolata).

 

Posa-hi la xocolata i deixa que es fongui. Tot seguit, afegeix la crema de llet, el sucre i l'aigua. Remena-ho amb l'ajuda d'un batedor. Treu-ho del bany maria, deixa-ho refredar i reserva-ho.

 

Agafa la barra de gelat, fes 4 talls quadrats i, de cada tall, fes-ne 2 triangles. Posa els triangles (2 per ració) en plats fondos o bols i acompanya-ho amb la salsa de xocolata. També pots decorar-ho amb encenalls de xocolata.

 

Cuina Sopa de xocolata i gelat de torró amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits